2009-03-07

PhotoVision 2009


Τι περιμένει να δει κανείς στην μεγαλύτερη έκθεση για την εικόνα και τις εφαρμογές της? Φυσικά ότι αφορά στη φωτογραφία αλλά κυρίως φωτογραφικό εξοπλισμό. Να πιάσει στα χέρια του τα νέα μοντέλα, να τα επεξεργαστεί, να τα δοκιμάσει και να δει αν τελικά είναι τόσο ελκυστικά όσο δείχνουν στις διαφημίσεις.

Αυτό περίμενα κι εγώ, αλλά αντί γι' αυτό έπηξα στα άλμπουμ, τα εκτυπωτικά, τα χαρτιά και τις κορνίζες. Δυο, τρεις εταιρείες φωτογραφικών είδών, (Nikon, Fujifilm, Sony), άλλοι δυο τρείς μεγαλέμποροι-εισαγωγείς (Γιαννάτος, Γεραμάς, Αλεξάνδρου κ.α.) κι από εκεί και πέρα... τίποτα.

Νόμιζα κι εγώ ότι θα έχω την ευκαιρία να χαζέψω την νέα Panasonic LX3, αλλά έμεινα με την επιθυμία. Αν δε, δεν έβλεπα και τον νέο Composer (Lensbaby), θα έλεγα με σιγουριά ότι ήταν δυο ώρες απολύτως χαμένες. Σκέτη απογοήτευση. Κάθε πέρσι και καλύτερα που λένε.

Ισως να έχει αλλάξει ο χαρακτήρας της έκθεσης και να μην το έχω καταλάβει. Αν συνεχίσει πάντως έτσι, καλό θα είναι του χρόνου ν' αλλάξει και το όνομα. Το PhotoKorniza νομίζω θα είναι πιο ταιριαστό.

No comments:

Post a Comment

Επόμενα Προηγούμενα Αρχική