2009-05-22

Art Athina 2009

Art Athina 2009

Αν και είναι γνωστό ότι η ArtAthina 2009 έχει περισσότερα έργα ζωγραφικής απ' ότι φωτογραφίας, νομίζω ότι μια βόλτα από εκεί είναι επιβεβλημένη, αφού και η έκθεση φωτογραφίας για τις "10 όψεις της Ελληνικής φωτογραφίας", είναι πολύ καλή, αλλά και στις γκαλερί εκτίθενται πολλά έργα φωτογραφίας. Από φωτομοντάζ και πανοράματα μέχρι επιχρωματισμένες φωτογραφίες και μεικτές τεχνικές.

Ο χώρος είναι πολύ καλύτερος από τον περσινό στη λεωφόρο Κηφισίας και μετά την έκθεση μπορείτε να κάνετε και μια βόλτα στο Φλοίσβο, αν φυσικά αντέχουν τα πόδια σας.



------------------
Edit 24.5.2009
------------------
Αν και δεν αφορά στη φωτογραφία, δεν μπορώ ν' αντισταθώ και να μην αναφερθώ στην ευκολία με την οποία το γνωστό δίδυμο, γυμνό και βία, κατάφερε και πάλι, να κάνει τα ΜΜΕ να προσπεράσουν την έκθεση και ν' ασχοληθούν μ' ένα συγκεκριμένο έργο.
Τι πρωτότυπο αλήθεια...

Ευτυχώς που ο δημιουργός δεν αποφάσισε ν' ασχοληθεί με την παιδική βία ή την παιδική πορνογραφία, γιατί τότε ίσως να βλέπαμε ξυλοδαρμούς ή βιασμούς ανηλίκων επί σκηνής. Φυσικά πάντα στο όνομα της τέχνης και προς μεγάλη ευχαρίστηση των ΜΜΕ.

No comments:

Post a Comment

Επόμενα Προηγούμενα Αρχική